Довгий час я боялася готувати курку в духовці. Мені уявлялося, що це під силу лише професіоналам: то вона втратить соковитість, то шкірка підгорить, то воно не пропечеться всередині. Я користувалася простими рецептами — менше ризику зіпсувати продукти.
Ситуація кардинально змінилася, коли зателефонували друзі, що будуть за годину, а в холодильнику лежала курочка, яку планували на завтра. Згадала все, що колись чула, які колись чула від мами та подруг. Я швидко проглянула різні варіанти приготування, запам'ятала оптимальний час і температуру, чим натерти, щоб було соковито, і як не перетримати її.
Найбільше я хвилювалася, чи вийде вона сухою. Але коли відкрила духовку й побачила ту саму з неймовірним ароматом, відчула полегшення і гордість! Вона була соковитою всередині, рівномірно запеченою і неймовірно смачною. Компанія була щасливою, а я здобула впевненість у кулінарних здібностях.
Між іншим, на сайті https://yamamashka.khmelnytskyi.ua/ я помітила чимало оригінальних варіантів для маринаду та подачі. З того часу курка в духовці — те, що я готую найчастіше, яку я роблю з особливих нагод і без приводу. І головний плюс, що більша частина роботи відбувається сама собою, поки духовка творить це кулінарне диво.
Історія мого ідеального рецепту курки
- Justinmeats