Як капюшон змінив моє ставлення до верхнього одягу

Répondre
LuciusTut

Як капюшон змінив моє ставлення до верхнього одягу

Message par LuciusTut »

Зізнаюся чесно, раніше я не розуміла, навіщо взагалі капюшони на верхньому одязі. Він тільки здавався зайвим, псував лінії плечей, і взагалі — можна скористатися парасолькою. Я купувала виключно моделі з акуратним комірцем, здавалося, що це виглядає більш жіночно.

Усе змінив один дощовий вечір. Я потрапила під зливу за кілька кілометрів від дому, без парасольки, з шапкою, що швидко промокла. Довелося тремтіти від холоду в очікуванні автобуса. Відчуваючи, як краплини стікають за комір я з захопленням дивилася на перехожих, які спокійно рухалися далі, захищені капюшоном.

Щойно випала нагода я вирушила на пошуки тієї самої моделі з капюшоном. Вивчила купу пропозицій, поки не натрапила на ідеальний варіант — сучасну, якісну і надзвичайно зручну. Шкода, що я не зробила цього раніше, то вже давно б насолоджувалася комфортом. Варто зауважити, на сайті https://moetisto.kr.ua/ я знайшла чимало варіантів, гідних уваги, які могли б зацікавити й інших.

Сьогодні моя куртка з капюшоном — незамінний друг у будь-яку погоду. Він рятує від раптового дощу і навіть від несподіваної спеки. І я вже не уявляю, як жила без цієї простої, але такої важливої деталі.
Répondre